emeliiegothberg

Alla inlägg under augusti 2010

Av Emeliie - 13 augusti 2010 12:18

En helkväll med min underbara Sanna och Annelie igår, mycket mysigt... Blev även Cassablanca för miig och Annelie vilket var väldigt roligt, mycket skratt blev det verkligen :)) Sanna var så tråkig så hon ville inte följa med... Men som sagt, hon missade en hel del skratt, hihi !! :))


Nu har jag precis gjort miig i ordning, snart kommer kusin å Jenna och hämtar miig.. Vi ska köra till Tjommen och därifrån åker vi direkt till Åtvidaberg där min lilla Jenna fis bor :)) Såå ikväll blir det utgång för hela slanten.. Ska kolla på drängarna LIVE, riktigt kul tycker jag,... Thihi !!! Kommer hem på söndag, så vi hörs :))


  


// Emeliie

Av Emeliie - 11 augusti 2010 16:30


Igår blev det en slapp dag på dagen.. Gick upp vid 11 tror jag det blev, satte miig vid datorn en stund sen satt jag och kollade på tv :)) Vid 2 tiden kom Mahiln och hälsade på, blev lite fika, mycket gott gott :)) Runt halv 3 tiden hoppade jag in i duschen, gjorde miig i ordning och vid kvart lver 3 åket jag till pojken :))


När man kom dit möttes man av en glaaad Tjommen, vi åkte direkt till Aboda klint och åt på restaurangen.. Mycket mysigt var det :)) Vi gick även upp å något högt torn som var utanför restaurangen.. Jag räknade trappstegen och kom fram till att det var 120 st :)) När man väl kom upp såg man hur långt som helt, det var rätt häftigt och fiint :)) Åkte hem från Tjommen vid kvart över 10 på ikvällen :))


     


// Emeliie

Av Emeliie - 8 augusti 2010 23:33

.... ojoj, det var rätt längesen jag skrev nu !! Hmm, sista gången var i Tisdags nästan en vecka sen.. Vad har jag gjort under veckan egnetligen`??


Jooo, jag har blivit sjuk, sjuk och åter sjuk.. Så jävla pissigt... Blev förkyld i Tisdags kväll typ, sen p¨å Onsdagsmorgonen var det inte så jätte farligt... Då kom Tjommen å hälsade på lite :)) I torsdags blev det lite värre, åkte till Sanna vid halv 10 på kvällen där Annelie och Sandra åxå var... Vi gick på Cassablanca sen sov jag hos Sanna.... på Fredag kvällen bar det av in till Kalmar för att göra en första utgång i kalmar för både Sanna och Annelie om jag fattade rätt... Kvällen blev väl lycka i siig, om man räknar bort några konsikvenser :))


I Lördags blev det Kalmar igen med Tjommen, Kusin, Jenna, Linda, Tommy och Tobbe... Det regnade vilket var väldigt tråkigt, så vi åkte hem redan vid halv 11 tror jag... Åå efter en sån här helg har jag kommit fram till att man inte sak supa om man är förkyld.. För i nu läget är jag ännu mer förkyld å har tappat rösten nästan totalt snart... Hmm :// Men, men jag får la skylla miig själv, kul har jag iafl haft... Åå det är väl ändå huvudsaken när det är sommarloooooooov.. :))


// Emeliie

Av Emeliie - 3 augusti 2010 11:57


IDAG ÄR DET DÅ RAKT INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR SANNA (BEDAS) FÖDELSEDAG!! HURRA HURRA HURRAA FÖR MIN LILLA FISUNGE, JAG ÄLSKAR DIIG !! <3


       


Har precis varit ute och kört in all ved som var kvar, så nu är den äntligen sluut, å jag är såå stolt :)) Om en stund kommer mormor och hennes kompis å hälsa på!! Vi ska äta raggmunkar och fläsk, mmmm sååå gott :))


Ikväll blir det lite kalas för älskling Sanna vid kl. 18.00 Mycket trevligt hoppas jag på att det blir, hihi !! :)) <3



// Emeliie

Av Emeliie - 2 augusti 2010 12:53

Helgen har bestått av rätt mycket faktiskt.. I Fredags åkte jag till Sanna vid halv 3 å var hos henne hela dagen.. Vi kollade på film å lagade mat (potatiskroketter och varmkorv) haha !! Vi hann med 2 st filmen, slutet på den nya beckfilmen som Sanna inte hade sätt å så satt vi och kollade på "jag vet vad du gjorde förra sommaren".. Fyy vad den var äcklig, måste ladda hem andra delen med :)) Hihi..

P.s Jag hade riktigt kul med kameran, vilket inte Sanna hade, hahahaha !!! :))

           

         


I lördags åkte jag till Tjommen vid 11 på förmiddagen.. Direkt där ifrån åkte vi till Virserums marknad och mötte kusin, dynamiten och persson.. Dagen/kvällen tillbringades på marknade där jag hittade ett par solglasögon, ett skal till mobilen å ett armband. Sen på kvällen åkte vi till Grilll å hade trevligt med massa annat folk.. Jag var inte så dricksugen, så tog bara två glas.. Det var rätt skönt :)) Vid 9-10 tiden på kvällen åkte vi ner till marknaden igen å satte oss i öltältet där vi var fram till klockan 2 på natten sen.. Riktigt bra musik var det som spelades där tyckte jag, å Anna vad riktigt duktig på att sjunga :)) Det gillade vi starkt !!

        

        


I går var jag hemma vid 7 på kvällen, då ringde jag Lina å gick hem till henne.. HON HAR JU ÄNTLIGEN KOMMIT HEM NU, TRE DAGAR IAFL INNAN HON ÅKER IGEN. Vi kollade lite tv, pratade massvis om allt och åt majskolvar :))

   

// Emeliie

Presentation


Lev för dagen och inte för det som varit..

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards